Grond- en afbraakwerken zonder zorgen

Voor afbraakwerken, grond- en graafwerken, puinopruiming, plaatsing van putten en buizen en de levering van containers of grondmateriaal moet u bij Tavagro in Kruishoutem en Deinze zijn. Gestart als eenmanszaak in 2000 groeiden wij uit al snel uit tot een dynamische kmo met verschillende medewerkers en een zaakvoerder die een grondige en persoonlijke aanpak vanaf dag één vooropstelt.

 

Professionals en particulieren

Wilt u (middel)grote graafwerken in uw privétuin laten uitvoeren? Een kantoorcomplex ontmanteld zien? Een oprit of parking laten uitbreken en heraanleggen op de door u gewenste hoogte en in het door u gewenste profiel? Wij zetten ons hoe dan ook met inzet van alle middelen in. Opdat u zeker zou zijn van de allerbeste kwaliteit, investeren wij non-stop in ons uitgebreide en perfect onderhouden machinepark, en verhuren/verkopen wij alleen maar de beste materialen.

 

Wilt u alleen graaf- of afbraakwerken, en vervolgens zelf het restmateriaal opruimen? Prima – wij zijn heel flexibel! Maar weet dat wij even graag deze taak op ons nemen. Ook de verwijdering van boomwortels en begroeiing kunt u probleemloos aan ons overlaten. Een propere werf is immers de basis voor succesvolle projecten!

 

Afbraakwerken in Oost- en West-Vlaanderen

Uw werf in handen van een ervaren en gedreven aannemer? Ga in zee met Tavagro voor al uw afbraakwerken en grondwerken! Wij bevinden ons in Kruishoutem en Deinze en bedienen van daaruit zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen. Vrijblijvende offerte of meer info? Contacteer ons!

© 2024 Tavagro - Privacy - Website by KMOSites